Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι σήμερα, 31 Δεκεμβρίου 2021, εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προσέφερε συμβολικά η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.



Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμους στο Σύνταγμα και στη Γλυφάδα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Παρασκευά Σανιδά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Σπυρίδων Λάσκο.


Επιπλέον, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλίντζα προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στην Κηφισιά.


Στον Πειραιά, τα δώρα προσέφερε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο Πρωτοσίλαο Κωστάζο.


Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος Βασίλειος Κωστούλας προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Αιγάλεω.


Παράλληλα με την προσφορά των δώρων είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους τροχονόμους για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να ανταλλάξουν ευχές για το καινούργιο έτος.



ΠΗΓΗ astynomia.gr