Ασύλληπτος παραμένει ο ληστής που χτύπησε τα ΕΛΤΑ στο Νέο Φάληρο το πρωί της Δευτέρας


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα ΕΛΤΑ Νέου Φαλήρου με δράστη έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος κρατούσε στα χέρια του ένα «μακρύκαννο όπλο», χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν πρόκειται για Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο ληστής που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στις 8:45 στο υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Σμολένσκυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοπλος ληστής όταν μπήκε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ είπε στους δύο πελάτες και τους εργαζόμενους «μην στεναχωριέστε δεν θα σας κάνω κακό».

Με την απειλή όπλου ο ληστής αρχικά ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και τους πελάτες, στη συνέχεια πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και τελικά εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.


Στην περιοχή του Νέου Φαλήρου βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ παράλληλα συλλέγονται στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη. Ο τελευταίος, φέρεται να διέφυγε από τον τόπο της ληστείας με μηχανάκι χρώματος άσπρου και μπλε.




ΠΗΓΗ newsbomb.gr