Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Ευβοίας:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας στα πλαίσια του κοινωνικού έργου, την λήψη πρωτοβουλιών, τον αναπροσδιορισμό των σκοπών αλλά και των στόχων, την οικογενειακή συνοχή, την επιβράβευση των νέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και της αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, εντάσσει – θεσπίζει μία σειρά επιδομάτων- επιβραβεύσεων τα οποία θα χορηγούνται στα μέλη μας ως ακολούθως :

Α) τη θεσμοθέτηση επιδόματος γέννας για το τ.ε., ως επιβράβευση και στήριξη στους νέους γονείς συναδέρφους, την παροχή εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος 200,00 ευρώ για κάθε αποκτώμενο τέκνο .

Β) την βράβευση επιτυχόντων τέκνων των μελών της Ενώσεως σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ για το έτος 2021, ως επιβράβευση και στήριξη στον νέο ξεκίνημα, την παροχή εφάπαξ επιδόματος σε 100,00 ευρώ ενώ παράλληλα με την παροχή του χρηματικού βραβείου, τη σύνταξη συγχαρητήριας επιστολής προς τον/την επιτυχόντα και την οικογένειά του/της καθώς και την παροχή ενός USB.

Η βράβευση, θα πρέπει να γίνει εφάπαξ για κάθε πρώτη επιτυχία του παιδιού και όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, σε κατάλληλο χώρο στην Χαλκίδα παρουσία του Προεδρείου, των οικογενειών τους και της φυσικής ηγεσίας του Σώματος.

Γ) την απονομή τιμητικής πλακέτας, με πρωτοβουλία της Ένωσης, σε αποστρατευτέντα μέλη μας, το 2021 αλλά και από τούδε και στο εξής, η οποία θα αναλαμβάνει τα έξοδα κατασκευής της.

Η απονομή θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες σε κατάλληλο χώρο και σε ειδική εκδήλωση παρόντων των συναδέρφων τους, των οικογενειών τους, της φυσικής ηγεσίας.

Τα προαναφερόμενα βοηθήματα είναι η αρχή για την σειρά επιδομάτων που θα εντάξει η Ένωση μας.

Επίσης συγχαίρει τα παιδία και ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες στην ζωή τους .

Είμαστε περήφανοι για τους γονείς τους οι οποίοι στήριξαν τα παιδία τους ηθικά και υλικά. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και την θυσία όλων των ανωτέρω συναδέλφων που περιλαμβάνονται σε αυτά τα βοηθήματα – βραβεύσεις και ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή τους.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τα μέλη της και της οικογένειες τους. Από κοινού θα κάνουμε τα επόμενα βήματα για να βελτιώσουμε την υπηρεσιακή ζωή της Ευβοιώτισσας / Ευβοιώτη Αστυνομικού. .



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ



ΠΗΓΗ bloko.gr