Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. με … σαφάρι ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης.

  • Ελέγχθηκαν (158) άτομα
  • Έγινε έλεγχος σε (24) οχήματα
  • Προσήχθησαν (18) αλλοδαποί και
  • συνελήφθησαν (4) εξ’ αυτών για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Ελέγχθηκαν 158 άτομα, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και βεβαιώθηκαν παραβάσεις στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά:

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, χθες (08-01-2022) πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών κι άλλων Διευθύνσεων, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα:

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν οκτώ (8) παραβάσεις στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι στοχευμένες δράσεις θα διευρυνθούν και σε άλλες περιοχές.


ΠΗΓΗ   karfitsa.gr