Τη ζωή ενός πολίτη έσωσε ένας αστυνομικός στην Αλεξανδρούπολη
όταν αυτός εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή όταν αστυνομικοί εκτελώντας υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας ανταποκρίθηκαν άμεσα στην εντολή του R/T Κέντρου, εντόπισαν πολίτη ο οποίος είχε παρασυρθεί από ορμητικό χείμαρρο σε ρέμα της περιοχής αψηφώντας τον κίνδυνο για την ίδια τους τη ζωή.

Όπως αναφέρει η συγχαρητήρια επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης:

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους συναδέλφους μας, οι οποίοι την 02/01/2022 εκτελώντας υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας ανταποκρίθηκαν άμεσα στην εντολή του R/T Κέντρου, εντοπίζοντας και διασώζοντας συμπολίτη μας, ο οποίος διέτρεχε άμεσο κίνδυνο για την ζωή του. Ειδικότερα, επαινούμε την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι συνάδελφοί μας ΔΕΛΗΑΝΔΡΕΑΣ Γεώργιος και ΤΣΟΛΑΚΗΣ Ανδρέας του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, καθώς επιχειρώντας κάτω από αντίξοες συνθήκες απεγκλώβισαν συμπολίτη μας, ο οποίος είχε παρασυρθεί από ορμητικό χείμαρρο σε ρέμα της περιοχής αψηφώντας τον κίνδυνο για την ίδια τους τη ζωή.
Οι συνάδελφοι μας για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν εμπράκτως ότι εκτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, προστατεύοντας την ζωή των συνανθρώπων μας και διαφυλάττοντας την ασφάλεια αυτών με κάθε κίνδυνο.
Ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης έχοντας γνώση του αισθήματος ευθύνης, την ευαισθησία και τον ηρωισμό που διακατέχει το σύνολο των συναδέλφων μας δεν μας ξαφνιάζουν τα αλλεπάλληλα περιστατικά που το αποδεικνύουν. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλάι τους διεκδικώντας και προσφέροντας σε αυτούς τα μέγιστα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας
ΛΙΤΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πηγή focustonevro.gr