Σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις


Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγήθηκε στην φυλακή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας και σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που διέταξε τον εγκλεισμό του.

Συλλήψεις φυγόποινων για ναρκωτικά

Στην Αριδαία, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αλμωπίας ένας φυγόποινος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πέλλας, οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή.

Στην Ιστιαία Ευβοίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.


ΠΗΓΗ pellanews.gr