ΠΡΟΣ: 1. Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας


Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ (Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

2. Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)





ΚΟΙΝ: 1. Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

2. Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας

3. Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Για άλλη μια φορά στις πλάτες εκατοντάδων αστυνομικών και εις βάρος των φορολογουμένων πολιτών, που εναγωνίως επιζητούν ασφάλεια και αστυνομική παρουσία, ιδιωτικές εταιρείες εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, με την διοίκηση μας να σφυρίζει αδιάφορα και να δέχεται τα πάντα αναντίρρητα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε θεατές σε ένα χιλιοπαιγμένο θεάτρου του παραλόγου με ποδοσφαιρικούς αγώνες να αναβάλλονται, πολλές φορές αναίτια, να ορίζονται εντός λίγων ωρών νέοι, χωρίς να τηρούνται τα πρωτόκολλα διεξαγωγής αυτών και στη μέση κυριολεκτικά σαν τα ζώα, να μετακινούνται αστυνομικοί από διάφορους νομούς εδώ στη Θεσσαλία, αδίκως, ασκόπως και με οικονομική επιβάρυνση του πολίτη, αναμένοντας πότε εξυπηρετεί τη διοργανώτρια και τις εκάστοτε ΠΑΕ να παίξουν μπάλα οι υπάλληλοι τους.

Εύλογα λοιπόν ρωτάμε: Σε όλη αυτή την πολυέξοδη για το ήδη επιβαρυμένο ελληνικό δημόσιο, ταλαιπωρία με θύματα αστυνομικούς που σε οχήματα- νεκροφόρες μετακινούνται καθημερινά από νομό σε νομό, περιμένοντας πότε θα παίξουν μπάλα οι υπάλληλοι των ιδιωτικών εταιρειών ποιά η στάση της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, των εκάστοτε Διευθύνσεων Αστυνομίας και του Αρχηγείου μας? Γιατί δέχονται οι αστυνομικοί μας να γίνονται έρμαια ιδιωτικών συμφερόντων με άμεσες συνέπειες τόσο στη καθημερινή ζωή εκατοντάδων οικογενειών, όσο και στην ίδια την κοινωνία που μαστίζεται καθημερινά από νέες μορφές εγκληματικότητας?

Ενημερωθήκαμε επίσης, προς μεγάλη μας έκπληξη, ότι επί του οδικού άξονα ΠΑΘΕ και στους παραδρόμους αυτού, πραγματοποιείται έρευνα (γκάλοπ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κατά παραγγελία της παραχωρησιούχου εταιρείας με τη συνδρομή δεκάδων συναδέλφων, κατά κύριο λόγο των ΤΤ Αυτοκινητόδρομων!

Ποιός άραγε στο Αρχηγείο μας συναίνεσε και υπέγραψε θετικά για κάτι τέτοιο;

Από πού προβλέπονται όλα αυτά;

Έχει εισπραχθεί το ανάλογο οικονομικό κόστος; Γιατί όλοι εργάζονται, και ορθά πράττουν για το κέρδος τους, έχοντας βέβαια στη διάθεσή τους "δωρεάν" αστυνομικούς....

Όσο και να ξύνουμε το βαρέλι πάτο δεν βρίσκουμε!!

Άραγε, αν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πλήρωναν για την ασφάλεια τους θα σπαταλούσαν τόσο προσωπικό? Εννοείται πως όχι....

Αναλάβετε λοιπόν όλοι τις ευθύνες που σας αναλογούν και προστατεύστε επιτέλους τα συμφέροντα του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, μα πάνω απ' όλα ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!!