Την επείγουσα μεταφορά ενός αναίσθητου βρέφους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην ΟΠΚΕ, στο κέντρο της Αθήνας.


Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Η κακοκαιρία «Ελπίς» και ο χιονιάς που έχει φέρει, δεν εμπόδισαν τους αστυνομικούς από το να πράξουν το αυτονόητο.

Εν μέσω χιονόπτωσης και πυκνής κυκλοφοριακής συμφόρησης λόγω του όγκου των ακινητοποιημένων Ι.Χ., κλήθηκαν σε μια δύσκολη αποστολή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του synenas.gr, οι άνδρες της ΟΠΚΕ έλαβαν σήμα για άμεση μεταφορά ενός βρέφους στο νοσοκομείο.

Κατά τις μεσημεριανές ώρες στην περιοχή των Εξαρχείων, στη συμβολή των οδών Ναβαρίνου και Ασκληπιού, η Ομάδα που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία παρέλαβε το μωρό μαζί με τους γονείς του και παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω των ακραίων συνθηκών που επικρατούσαν κατάφεραν να το οδηγήσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» με ασφάλεια μέσα σε διάστημα μόλις 10 λεπτών.

Τίποτα δεν σταματά τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, οι οποίες λειτουργούν μεθοδικά, συντονισμένα κι με επαγγελματισμό, καθώς όπως εύλογα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, καμία αποστολή δεν είναι ακατόρθωτη, κανένα σήμα «δεν πάει χαμένο».



ΠΗΓΗ synenas.gr