Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Κρήτη: Μαροκινός σκότωσε Ιρακινό για μία γυναίκα


 Ανατράπηκαν οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας στην Κρήτη, μετά από τις μαρτυρίες κατοίκων


Αναστάτωση στην Κρήτη μετά από τον θάνατο ενός Ιρακινού, ο οποίος όμως τελικά δολοφονήθηκε μετά από καυγά για μία γυναίκα, καθώς άλλαξε η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας για το θάνατό του.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί πως ο 30χρονος από το Ιράκ είχε πέσει από σκαλοπάτια και το χτύπημά του ήταν θανατηφόρο, αλλά μετά από μαρτυρίες κατοίκων η υπόθεση πήρε άλλη τροπή.

Οι μαρτυρίες από περίοικους σε συνδυασμό με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης άλλαξε άρδην τα δεδομένα και οι αστυνομικοί του Ηρακλείου κινήθηκαν πλέον προς την κατεύθυνση ενός 30χρονου Μαροκινού, τον οποίο και εντόπισαν στην περιοχή της Ιεράπετρας όπου και διέμενε.

Ομολόγησε πως τον χτύπησε

Ο Μαροκινός φέρετε σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, να ομολόγησε ότι χτύπησε πάνω στον καυγά τον άτυχο άνδρα και ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες συχνά καυγάδιζαν για τα μάτια μιας γυναίκας. Ο νεαρός Μαροκινός μάλιστα ερχόταν συχνά στο Ηράκλειο από την Ιεράπετρα για το λόγο αυτό.

Τη μοιραία νύχτα οι δύο άνδρες να καυγάδισαν και πάλι και αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του30χρονου Ιρακινού.ΠΗΓΗ lawandorder.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου