Ήταν λίγο μετά τις 14:30 όταν το περιπολικό της Άμεσης Δράσης λαμβάνει σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.


Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την Τρίτη 11/1 οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Άμεση Δράση αφού έλαβαν το σήμα, έσπευσαν στην οδό Κομοτηνής στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Παρόλη την άμεση ανταπόκρισή τους στο σημείο δεν διαπίστωσαν κάποια αναταραχή.

Το ένστικτο τους οδήγησε σε… «λαβράκι»

Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσουν από το σημείο, στη θέα του άνδρα που διέμενε στην πολυκατοικία, το ένστικτο των αστυνομικών «χτύπησε κόκκινο» και αποφάσισαν να τον ελέγξουν. Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω άνδρας από τη Σομαλία αναζητούνταν από τις Αρχές με ένταλμα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι Αμεσοδρασίτες με μοναδικό σύμμαχο τους το ένστικτο τους κατάφεραν και έβγαλαν… λαβράκι. Αφού πέρασαν χειροπέδες στον καταζητούμενο άνδρα, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Όπως φαίνεται η δύναμη του ενστίκτου αποτελεί μία από τις αρετές που μπορεί να ενισχύσει τις ικανότητες εκείνου που υπηρετεί στα Σώματα Ασφαλείας.



ΠΗΓΗ synenas.gr