Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Σέρρες: Τραγωδία με μετανάστες που παρασύρθηκαν από χείμαρρο


Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός ενώ μία γυναίκα αγνοείται σε ορεινή περιοχή των Σερρών, αφού επιχείρησαν να διασχίσουν ρέμα με ορμητικά νερά


Μία τραγωδία με θύματα μετανάστες από το Ιράν σημειώθηκε το απόγευμα στην ορεινή περιοχή Λαγκαδίου Σερρών.

Τρεις Ιρανοί, ένα ζευγάρι και ο αδερφός της γυναίκας, καθώς διέσχιζαν το βουνό με τα πόδια, βρέθηκαν μπροστά σε ένα ρέμα με ορμητικά νερά. Όπως όλα δείχνουν πήραν την απόφαση να το διασχίσουν για να περάσουν στην απέναντι όχθη, όμως τόσο ο άντρας όσο και σύζυγός του, παρασύρθηκαν αμέσως από τα ορμητικά νερά.

Το περιστατικό αυτό έγινε μπροστά στα μάτια του αδερφού της γυναίκας, που δεν ακολούθησε και για αρκετή ώρα έψαχνε να βρει κάποιον για να μπορέσει να ειδοποιήσει τις Αρχές όπως και τελικά έγινε με κλήση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο «112».

Σύντομα στην περιοχή ξεκίνησαν έρευνες από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Άντρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν το απόγευμα την σορό του άντρα και την ανέσυραν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας.

Οι έρευνες για την αγνοούμενη σύζυγό του θα συνεχιστούν το πρωί, καθώς έχει πέσει το σκοτάδι και είναι αδύνατο να συνεχιστούν, ενώ ο γαμπρός του θύματος έχει μεταφερθεί στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.


ΠΗΓΗ   news247.gr
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου