Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ διοργάνωσε στην Λέρο η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου με την ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο.Κ Πανιωνίου Λέρου.


Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης  :

Κως, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, την Τετάρτη 28/12 διοργάνωσε στο νησί της Λέρου φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, ανάµεσα στην Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου & των παλαιµάχων του Α.Ο.Κ Πανιωνίου Λέρου. 

Τα έσοδα αυτά θα δοθούν για την οικονοµική ενίσχυση ατόµου που διαµένει στο νησί της Λέρου, στα πλαίσια της δράσης αυτής συλλέχθηκαν & είδη ατοµικού ρουχισµού τα οποία θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Καλύµνου, Λέρου & Αστυπαλαίας στο πλαίσιο των κοινωνικών προγραµµάτων που διαθέτει. 

Η Ένωση µετά το πέρας του αγώνα µοίρασε δωράκια για τα παιδιά τον συναδέλφων. Ακόµη, για την ενίσχυση αυτής της δράσης µετέβησαν από την Κω, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης ΖΑΪΜΑΚΗΣ Εµµανουήλ & ο Οργανωτικός Γραµµατέας ΡΩΤΑΣ Ιωάννης. Οι εν λόγω κύριοι ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο της Ένωσης ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Κων/νο, την ταµία της Ένωσης ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ Μαργαρίτα και το µέλος της Ένωσης ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Αλέξανδρο στην νέα υπερσύγχρονη δοµή στην Λέρο & συζήτησαν από κοινού µε τον Συντονιστή των Δυνάµεων ΚΥΤ – ΠΡΟΚΕΚΑ Αστυνοµικό Υποδιευθυντή ΒΑΣΣΟ Ευάγγελο, τον TEAM LEADER του ΚΥΤ Αρχ/κα ΤΖΩΤΖΗ Ευάγγελο, καθώς & µε τον Διοικητή του Αστυνοµικού Τµήµατος Λέρου Υ/Α΄ ΜΠΑΣΛΗ Ιωάννη . 

 Τέλος, τα µέλη του Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν το µεζεδοπωλείο «Της κακοµοίρας» στην περιοχή Βρωµόλιθος της Λέρου & ειδικότερα τον κ.Μπούτση Χρήστο για την ευγενή χορηγία του, να προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις των σνακ του φιλανθρωπικού αγώνος στην Ένωση για αυτό τον καλό σκοπό. Τον Συνάδελφο Σ/Φ ΤΣΑΧΟΥΡΙΑΝΙΔΗ Γεώργιο για την αγορά α’υλών για τον αγώνα. Καθώς & το ξενοδοχείο «BIANCO HOTEL» στο Λακκί της Λέρου για την ευγενή χορηγία του να διαθέσει για µία ηµέρα αδαπανώς ένα από τα δωµάτια του.





















bordernews.gr