Tι ποσό απέσπασε


Εξιχνιάστηκαν ληστείες σε καταστήματα πώλησης ψιλικών ειδών - καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ένας 22χρονος αλλοδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 23χρονου συνεργού του.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου ανέλυσαν τον τρόπο δράσης και αξιοποίησαν το προανακριτικό υλικό, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να οδηγηθούν στην εξιχνίαση έξι περιπτώσεων ληστειών και μίας απόπειρας ληστείας σε κατάστημα πώλησης ψιλικών ειδών - καφέ στο κέντρο της πόλης.

Οι δράστες που ταυτοποιήθηκαν είναι δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών, εκ των οποίων συνελήφθη ο πρώτος δυνάμει σχετικού εντάλματος που εκδόθηκε από κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος είτε ενεργώντας μόνος του είτε με τη συνδρομή του συνεργού του, το χρονικό διάστημα από 08-02-2022 έως 18-02-2022, με απειλή χρήσης αιχμηρού αντικειμένου ή σπασμένου γυάλινου μπουκαλιού, πραγματοποίησε/αν έξι ληστείες και μία απόπειρα ληστείας σε καταστήματα, από τα οποία απέσπασαν συνολικό χρηματικό ποσό (2.180) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


ΠΗΓΗ lawandorder.gr