Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια 24χρονου που της επιτέθηκε σεξουαλικά κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έζησε μία 22χρονη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Νewsbomb.gr, η 22χρονη Ελληνίδα κατήγγειλε ότι νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (περίπου στις 16.00) ο 24χρονος άντρας, πακιστανικής καταγωγής, την παρακολουθούσε και της επιτέθηκε. Αναλυτικότερα, ανέφερε ότι την απείλησε με σουγιά, τη χτύπησε στο στήθος και στη συνέχεια την ακινητοποίησε πιάνοντάς την από το λαιμό (κεφαλοκλείδωμα). Ο δράστης δεν σταμάτησε εκεί, όπως περιέγραψε η νεαρή στους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα φέρεται να προσπάθησε να τη βιάσει, ενώ την απειλούσε με τη φράση «θα σε σκοτώσω».

Η 22χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του και έτσι οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου συνέλαβαν τον Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, απειλή και απόπειρα βιασμού. Ο δράστης φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την 22χρονη. Μετά το χωρισμό τους, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν άφησε τη νεαρή να συνεχίσει τη ζωή της, όπως προκύπτει από την αναφορά της.



ΠΗΓΗ newsbomb.gr