Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ξάνθη: 38χρονος κρατούσε φυλακισμένη τη σύντροφό του σε εργοστάσιο - Προσπάθησε να τη στραγγαλίσει


Η κοπέλα από την Ξάνθη αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά με τον 38χρονο σύντροφός της, και με την βία την επιβίβασε στο αυτοκίνητο του και την μετέφερε σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο έξω από την Σταυρούπολη


Σε ένα παλιό εργοστάσιο στη Σταυρούπολη Ξάνθης, κρατούσε φυλακισμένη την φίλη του και σύμφωνα με την 28χρονη ο απαγωγέας προσπάθησε δύο φορές να τη στραγγαλίσει!

Η περιπέτεια της νεαρής κοπέλας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της ξεκίνησε το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, όταν αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά με τον 38χρονο σύντροφός της. Ο δράστης στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (14/2) με την βία την επιβίβασε στο αυτοκίνητο του και την μετέφερε σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο έξω από την Σταυρούπολη.

Εκεί όλη την νύχτα και την επόμενη ημέρα το απόγευμα όπως κατήγγειλε η 28χρονη, ο δράστης δύο φορές την έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει.

Ο εφιάλτης της τελείωσε όταν κατάφερε και τηλεφώνησε σε συγγενικό της πρόσωπο και έδωσε το στίγμα που την κρατούσε όμηρο ο 38χρονος Έλληνας. Ενημερώθηκε η αστυνομία και το βράδυ της Τρίτης οργανώθηκε επιχείρηση και απελευθερώθηκε η νεαρή κοπέλα.

Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής και της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές Ξάνθης.


ΠΗΓΗ lawandorder.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου