Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, ένα ζευγάρι, ένας 25χρονος και μία 34χρονη Ρομά, για ληστεία που έγινε νωρίτερα σε χωριό του δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες.


Ειδικότερα, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης πήγανε σε οικία 47χρονης γυναίκας. Ο 25χρονος παραβίασε πόρτα που ήταν ξεκλείδωτη και μπήκε στο σπίτι όπου η 47χρονη εκείνη τη στιγμή κοιμόταν. Η συνεργός του τον ανέμενε εξωτερικά της οικίας.

Από την οικία αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα και κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός από την παθούσα και με ένα κομμάτι ξύλο την χτύπησε στα χέρια και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Βισαλτίας, όπου μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας, αποχώρησε.

Η άμεση κινητοποίηση και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν λίγες ώρες αργότερα και σε έρευνα που έγινε στην οικία του άνδρα, βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Σερρών.


ΠΗΓΗ thestival.gr