Ποσότητα ναρκωτικών, αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, εκρηκτικές ύλες και πυροκροτητές βρέθηκαν στην κατοχή ενός άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο, μαζί με δύο ακόμη άτομα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα (23-02-2022), αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αγρινίου, πραγματοποίησαν έλεγχο, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος εκ των συλληφθέντων, με συνεπιβάτες τους άλλους δύο συλληφθέντες, όπου βρήκαν μεταξύ άλλων 198 γραμμάρια κάνναβης, ένα ξιφίδιο και ένα μαχαίρι.

Σε έρευνα που ακολούθησε, από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο σπίτι του πρώτου συλληφθέντα, βρέθηκαν 846 γραμμάρια κάνναβης, τέσσερις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί τυλιγμένοι με μονωτική ταινία, που περιείχαν άγνωστη εκρηκτική ύλη, πυροκροτητή και έφεραν προσαρμοσμένο βραδύκαυστο φυτίλι, 497 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης, τέσσερις πυροκροτητές και 17 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.


ΠΗΓΗ newsit.gr