Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Στις Νήσους Λέρο και Κω , η κοπή πίτας των Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου ( φώτο)


Το Σάββατο 05 Φεβρουαρίου, πραγµατοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Σωµατείου της «Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου» στο νησί της Λέρου. 

Τα µέλη του Σωµατείου θέλουν να ευχαριστήσουν τόσο τους συναδέλφους που έδωσαν το παρόν, όσο & τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ.κ. Στέφανο, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συµβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Ενεργειακή Α.Ε. κ. Θεµέλαρο Ιωάννη, τον Δήµαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχαήλ και τον διοικητή του Α.Τ. Λέρου Α/Β’ Δαγαράκη Κυριάκο. 

Επίσης, ευχαριστούµε πολύ τα τοπικά καταστήµατα του νησιού για την έµπρακτη υποστήριξη τους & για τις χορηγίες τους προς το Σωµατείο. Συγκεκριµένα, τον κ.Σαλαούνη Γιάννη για τη δωρεά της βασιλόπιτας, το κατάστηµα «Κινέζος» για την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγµατοποίηση της εκδήλωσης, το Μεζεδοπωλείο «της Κακοµοίρας», «το Μπακάλικο µε Τσίπουρο», το σούπερ µάρκετ Δήµητρα και το σούπερ µάρκετ Κρητικός, το γυµναστήριο EVOLUTION FITNESS, το καφέ-µπάρ Ρετρό και το καφέ-µπάρ Calvo για τα δώρα. 


Επίσης, την 7η του ιδίου µηνός πραγµατοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σωµατείου µας στην έδρα του την Κω. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασµιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ, ο οποίος είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε βήµα της Ένωσης µας & µε την δική του ευλογία µετά του εφηµερίου της ενορίας Αγίου Γεωργίου Πυλίου µας παραχωρήθηκε η αίθουσα της ως άνω ενορίας. Ο Δήµαρχος Κω κ.Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος αναφέρθηκε στην σηµαντικότητα της ύπαρξης των Συνοριακών Φυλάκων, η επικεφαλής της παράταξης Όραµα και Δράση καΙωάννα Ρούφα, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Πυλίου κ.Αναστάσιος Κεφαλλιανός, Ασφενδίου κ.Μιχάλης Γιωργαλλής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Κώστας Ζαχαρός, η υποδιοικητής του ΚΥΤ καΕλένη Αργυρίου, ο εκπρόσωπος του Διευθυντή της Β’Αστυνοµικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Α/Α’ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ Βασίλειος, ο Διοικητής του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κω Α/Β’ ΜΠΡΑΒΟΣ Βασίλειος, καθώς & εκπρόσωποι των υπολοίπων Υπηρεσιών της οικείας Διεύθυνσης. 

Το παρόν επίσης έδωσαν εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωµατικών Νοτίου Αιγαίου & της Ένωσης Αστυνοµικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου. Το Διοικητικό Συµβούλιο οφείλει να ευχαριστήσει την κα.Τσαµπίκα Κουλιανού & το κατάστηµα της «Το Μαγειρείον της Τσαµπίκας» για την ευγενή χορηγία των βασιλοπιτών, καθώς & όλους αυτούς που συνετέλεσαν στο να πραγµατοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Τέλος, ένα µεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του «Kos Tv» & του «Αegean news» για την τηλεοπτική & ειδησεογραφική κάλυψη αυτής της εκδήλωσης. Ευχόµαστε σε όλους καλή χρονιά µε υγεία, ευτυχία και αρµονία. 

Με εκτίµηση το Δ.Σ.  bordernews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου