Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Διάρρηξη σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα και σε καταστήματα στο Κορωπί - Τι πήραν


Σε απροσδιόριστες ώρες και περιοχές χτυπούν οι κλέφτες


Καθημερινό φαινόμενο οι διαρρήξεις στην Αττική.


Οι κλέφτες χτυπούν σε κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου σε απροσδιόριστες ώρες και με διαφορετικές συνθέσεις.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως αποκαλύπτει το L&O, σημειώθηκαν δύο διαρρήξεις σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα και σε καταστήματα στο Κορωπί.

Μέρα μεσημέρι το περασμένο Σάββατο (29/1) στην οδό Στράβωνος στη Γλυφάδα, «τρύπωσαν» σε μονοκατοικία τις ώρες που απουσίαζε ο ιδιοκτήτης. Οι δράστες παραβίασαν παράθυρο του ισογείου, μπήκαν στη κατοικία, ερεύνησαν όλους τους χώρους, και σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν και άρπαξαν 5.000 ευρώ.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης όταν επέστρεψε στο σπίτι του, είδε τα δωμάτια αναστατωμένα και τα χρήματα να έχουν κάνει φτερά. Την έρευνα για την εξιχνίαση της κλοπής έχει αναλάβει η Ασφάλεια Γλυφάδας.

Δεύτερη ληστεία στο Κορωπί

Το βράδυ της Κυριακής (30/1) στην Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Κορωπί, κακοποιοί μπήκαν σε καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι της εισόδου, εισήλθαν στο εσωτερικό, ερεύνησαν όλα τα συρτάρια αλλά δεν βρήκαν χρήματα.

Τελικά ανακάλυψαν την κρυψώνα του 40χρονου ιδιοκτήτη, που ήταν μια ψωμιέρα, και άρπαξαν 1.800 ευρώ που βρήκαν.

Το θύμα όταν αντιλήφθηκε την κλοπή ενημέρωσε την αστυνομία, και την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου.ΠΗΓΗ lawandorder.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου