Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Κομμώτρια έβαλε κάμερες ασφαλείας σπίτι της και έμεινε άφωνη όταν είδε τις επίμαχες εικόνες


Μία κομμώτρια στην Πάτρα παρατηρούσε πως από το σπίτι της, έκαναν φτερά μεγάλα χρηματικά ποσά, τις ώρες που εκείνη έλειπε στη δουλειά της.

 Έσπαγε το κεφάλι της, για να θυμηθεί αλλά άκρη δεν μπορούσε να βρει. Έτσι αποφάσισε να βάλει κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει όλα όσα συνέβαιναν όσο εκείνη βρισκόταν στο κομμωτήριο.

Έτσι, διαπίστωσε από τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στο σπίτι της πως η καθηγήτρια Αγγλικών του παιδιού της, την έκλεβε κάθε φορά που είχε μάθημα! Όπως αποκαλύφθηκε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ήταν μόνη στο σπίτι με το παιδί και αφού είχε παρατηρήσει ότι η μητέρα «φύλαγε» μικρά χρηματικά ποσά σε ντουλάπι της κουζίνας για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας, με διάφορες προφάσεις πήγαινε στην κουζίνα και έβαζε χέρι!

Σύμφωνα με το flamis.gr, η κομμώτρια και μητέρα του παιδιού υπολογίζει πως στον 1,5 χρόνο που διήρκησε το «σκηνικό» η καθηγήτρια αφαίρεσε περίπου 3.500 ευρώ. 

Η γυναίκα συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και μάλιστα επ’ αυτοφώρω και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών να δικαστεί, η δίκη της όμως αναβλήθηκε για τον προσεχή Μάιο. Η μητέρα, η οποία διατηρεί κομμωτήριο στην οδό Ακρωτηρίου, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός.


ΠΗΓΗ thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου