«Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει το προσωπικό μου ενδιαφέρον, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.


«Μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ πως χάθηκε ένα νέο παιδί 19 χρονών δίχως λόγο και αιτία. Είμαι συγκλονισμένος και ως πατέρας. Δεν είναι δυνατόν να χάνεται ένα παιδί 19 ετών για οπαδικούς λόγους», τόνισε ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας πως είναι ευθύνη και της Πολιτείας, των ομάδων και των ίδιων των πολιτών να δώσουν ένα τέλος σε αυτό που γίνεται.

Αναφορικά με το άτομο που έχει συλληφθεί, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο 23χρονος που συνελήφθη έχει εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη».

Ο κ. Θεοδωρικάκος δεσμεύτηκε πως η Αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος, θα βρει τους πάντες και τα πάντα που σχετίζονται με αυτή την υπόθεση.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει το προσωπικό μου ενδιαφέρον, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού. Όταν τελειώσουμε με την έρευνα, θα προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα βήματα για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.



ΠΗΓΗ www.newsbomb.gr