Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Συγκλονίζει η οικογένεια του Σερραίου αστυνομικού: “Μας κατέστρεψαν, οι ένοχοι είναι ελεύθεροι, όχι άλλη τραγωδία, Άλκη ζεις”!


Συγκλονίζει η ανακοίνωση συμπαράστασης στην οικογένεια του Αλκιβιάδη Καμπανού από την οικογένεια του Ευθύμη Μουλάκη, του αστυνομικού φίλαθλου του Άρη που τραυματίστηκε σοβαρά το 2015, μετά από επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ στις Σέρρες.


Αναλυτικά:

“Έχουν περάσει μερικές δύσκολες και πένθιμες μέρες μετά τη δολοφονία του αδερφού μας Άλκη και η αγανάκτηση μας ξεχειλίζει με αυτά που βλέπουμε και ακούμε.

Θέλοντας να δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στην οικογένειά του Άλκη δε θέλαμε να “ενοχλήσουμε” μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης και απλώς συμμετείχαμε βουβά στο δράμα τους. Νιώθουμε όμως την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε αυτή την ανακοίνωση και να συμπαρασταθούμε όσο αυτό είναι εφικτό.

Έχοντας ζήσει κι εμείς στο πετσί μας μία παρόμοια οικογενειακή τραγωδία, θέλουμε, εκ μέρους της οικογένειάς μας, να τους εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Δεν βρίσκουμε λόγια για να πούμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Ελπίζουμε, όπως όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι Έλληνες, να συλληφθούν όλοι οι δολοφόνοι του Άλκη και να τιμωρηθούν.

Δυστυχώς, σχεδόν μετά από 7 χρόνια από την αρχή του δικού μας Γολγοθά, ακόμα δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Ευθύμη. Οι ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας τη ζωή τους έχοντας καταστρέψει μία οικογένεια.

Καμιά άλλη μάνα να μην κλάψει το παιδί της … ας συμπράξουμε όλοι μαζί κράτος και πολίτες για να αποφευχθεί στο μέλλον ανάλογη τραγωδία.

ΥΓ1. Κουράγιο στην οικογένεια. Άλκη ζεις!!!

ΥΓ2. Δικαιοσύνη για Άλκη, Τόσκο, και για τον δικό μας Ευθύμη που είναι καταδικασμένος να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι εφ όρου ζωής μόνο αναπνέοντας και κουνώντας τα βλέφαρά του.

Με εκτίμηση, Οικογένεια Ευθυμίου Μουλάκη (πρώην Αστυνομικού, χτυπημένου άνανδρα από οπαδούς του ΠΑΟΚ στις Σέρρες στις 7/3/2015)”
ΠΗΓΗ pressaris.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου