Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 04 Φλεβάρη 2022 στο αμφιθέατρο της Δ/νσης, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης της Δ/νσης Αλλοδαπών, των Διοικητών των Υπηρεσιών αυτής και του Προϊστάμενου της Δ/νσης Μεταγωγών.

Το προσωπικό, λόγω των μέτρων covid-19 , παραλάμβανε συντονισμένα την πίττα στο ισόγειο του κτηρίου, έμπροσθεν του αμφιθέατρου. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κουρτέσης. 

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής ταξίαρχος κ. ΔΑΒΑΛΟΣ Δημήτριος, αφού ευχαρίστησε τον προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για την τιμή που μας έκανε, απηύθυνε χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους. Το Σωματείο Συνοριακών Φυλάκων Αττικής και την Ομοσπονδία των Συνοριακών Φυλάκων, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Σωματείου και Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ κ. Μπόζιαρης Θωμάς. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου