Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Καταγγελία για ύποπτες κινήσεις Ρομά με λευκό βαν- Τρόμος για τρία ανήλικα


Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν τρία ανήλικα παιδιά στα Μέγαρα!


Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν τρία ανήλικα παιδιά στα Μέγαρα, όταν την στιγμή που βρίσκονταν σε παιδική χαρά στη οδό Συληβρίας, ένα λευκό φορτηγό με κοτόπουλα, στο οποίο επέβαιναν  σύμφωνα με την καταγγελία τρεις Ρομά, εκ των οποίων μια γυναίκα, σταμάτησε στο σημείο.

Ένας άνδρας όπως ανέφεραν που καθόταν στην θέση του συνοδηγού, όπως ανέφεραν παιδιά, «κινήθηκε προς το μέρος των παιδιών λέγοντας τους «Μην φοβάστε», με αποτέλεσμα τα παιδιά να τραπούν σε φυγή, ενώ στην συνέχεια το άτομο εισήλθε στο όχημα και τα ακολούθησε».

Τα ανήλικα ζήτησαν βοήθεια από διερχόμενο διανομέα και το όχημα στη θέα του ατόμου που σταμάτησε να τα βοηθήσει, απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το γεγονός κατήγγειλε στο τμήμα ασφαλείας η μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού που ήταν ένα από τα παιδιά που βρίσκονταν στην παιδική χαρά. Για το συμβάν έχει επιληφθεί η το τμήμα ασφαλείας Μεγάρων που αναζητά τους επιβαίνοντες του οχήματος κι διερευνά το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.

Μιχάλης Τεζάρης


ΠΗΓΗ lawandorder.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου