Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Σύλλογος Αιμοδοσίας Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ - Δίνουμε Αίμα Χαρίζουμε ΖΩΗ ( fotos )

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ 

Το διάστημα από 31 Ιανουαρίου έως και 04 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών φυλάκων, σε συνεργασία με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου, στο Γ.Ν Σάμου «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ» εις μνήμη του συναδέλφους μας Συνοριακού Φύλακα Σεϊρλή Ραφαήλ που έχασε τη ζωή του πριν ένα χρόνο συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. 

Οι Συνοριακοί Φύλακες στην Σάμο με την συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία, απέδειξαν για ακόμα μια φορά, ότι δίνουν αίμα γιατί τους περισσεύει η αγάπη και γιατί αίμα δίνουν αυτοί που νοιάζονται αυτούς που το έχουν ανάγκη. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την έμπρακτη και ανεκτίμητη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

Ευχαριστούμε επίσης την προϊσταμένη της Αιμοδοσίας του Γ.Ν Σάμου, κυρία Ευστρατίου Βασιλική, καθώς επίσης και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, για την τήρηση των μέτρων έναντι της εξάπλωσης του COVID 19 καθ’ όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας μας. 

Δίνουμε αίμα χαρίζουμε ΖΩΗ


Η Επιτροπή του Συλλόγου Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων


bordernews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου