H καταγγελία της 24χρονης στην αστυνομία προκαλεί αίσθηση. Περιγράφει τα όσα έζησε στην Εύβοια από τη μια στιγμή στην άλλη…


Η 24χρονη κατήγγειλε ότι ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. Είχε πάει μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της, σε σπίτι συνομίληκου φίλου του, όταν όπως είπε στους αστυνομικούς τα πράγματα ξέφυγαν. Αιτία μια συνομιλία που είχε στο τηλέφωνο με τον αδερφό της. Μετά τα χτυπήματα και τις απειλές, οι δύο νεαροί την λήστεψαν και έγιναν καπνός.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Αυλίδας στις 17 Μαρτίου. Μία 24χρονη με τον 28χρονο σύντροφό της φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου τους. Το μεσημέρι της 17ης Μαρτίου, και ενώ η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον αδελφό της, ο οποίος είχε αντιρρήσεις για τη σχέση της με τον 28χρονο και της ζητούσε να διακόψει, ο 28χρονος μαζί με το φίλο του άρχισαν να την χτυπούν.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο 28χρονος σύντροφός της, την απείλησε και με μαχαίρι. Στη συνέχεια έβγαλε ένα όπλο με το οποίο όπως είπε πυροβόλησε στον αέρα. Αμέσως μετά, άρπαξαν την τσάντα της 24χρονης η οποία περιείχε 300 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με το eviatop, η κοπέλα τρομοκρατημένη ζήτησε βοήθεια από γείτονες και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ο 28χρονος και ο φίλος του αναζητούνται…


ΠΗΓΗ newsit.gr