Το τριήμερο της εθνικής επετείου, που ο 67χρονος επιχειρηματίας απουσίαζε από την πολυτελή κατοικία του στη Δροσιά, βγήκαν την ευκαιρία οι διαρρήκτες και άρπαξαν δύο πανάκριβα ρολόγια αξίας 320.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ.


Οι χρυσοδάκτυλοι κλέφτες, σύμφωνα με πληροφορίες του «L&O», σε απροσδιόριστο χρόνο και ημέρα, ξήλωσαν τον συναγερμό και έκοψαν τα καλώδια του ΟΤΕ. Στη συνέχεια παραβίασαν το παράθυρο του ισογείου και εισήλθαν στη μεζονέτα των τριών επιπέδων.

Ανενόχλητοι ερεύνησαν όλους τους χώρους της μεζονέτας και σύμφωνα με την αστυνομία, βρήκαν και άρπαξαν δύο πανάκριβα ρολόγια αξίας 320.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες φεύγοντας πήραν μαζί τους και το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τις κινήσεις τους εντός και εκτός της κατοικίας.

Ο 67χρονος επιχειρηματίας επέστρεφε το βράδυ της Κυριακής(27/3) στο σπίτι του και διαπίστωσε την κλοπή. Ενημέρωσε την αστυνομία και στη οδό Παύλου Μελά, έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης που ερεύνησαν την μεζονέτα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Η Ασφάλεια Διονύσου έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό των μελών της συμμορίας, που εισβάλει συχνά το τελευταίο διάστημα σε κατοικίες στα Βόρεια Προάστια.


ΠΗΓΗ lawandorder.gr