Τραυματίστηκε Λαμιώτης αστυνομικός - Είχαν άγιο μητέρα και παιδάκι που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο.


Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο μετά τη 1:00΄ το μεσημέρι, στη «γνωστή» διασταύρωση Χαλκομάτας και Πηλίου, στη νότια πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 40χρονος αστυνομικός με το μπλε Golf ανέβαινε κανονικά την οδό Χαλκόματας.

Την ίδια στιγμή η 44χρονη οδηγός του κίτρινου Fiat κινούταν επί της Πηλίου με κατεύθυνση από Παγκράτι προς Νέα Άμπλιανη, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο και το μικρό αγοράκι της.

Δυστυχώς η 44χρονη παραβίασε το STOP της οδού Πηλίου. Ο οδηγός του Golf προσπαθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά ήταν αδύνατο.

Μετά τη σύγκρουση το Fiat αναποδογύρισε μέσα στο δρόμο. Ευτυχώς η μητέρα και το παιδάκι δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο για προληπτικούς λόγους διακομίστηκαν στα Επείγοντα το νοσοκομείου για εξετάσεις.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε τη στιγμή που ο αστυνομικός με τη βοήθεια πολιτών απεγκλωβίζει από το τουμπαρισμένο Fiat το παιδί με τη μητέρα.


Από τη σύγκρουση όμως τραυματίστηκε ο 40χρονος αστυνομικός, ο οποίος παρά τα κατάγματα που είχε και το κολάρο που του είχαν φορέσει οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ρωτούσε συνεχώς τους συναδέλφους του αν χτύπησε το παιδάκι που ήταν στο άλλο αυτοκίνητο.

Ο 40χρονος αστυνομικός παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του.


Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Δείτε βίντεο:




Δείτε και φωτογραφίες από το τροχαίο.



ΠΗΓΗ lamiareport.gr