Το σύνθημα «ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού» υλοποιείται. 

Αυτό επισημαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. με την εξιχνίαση διαφόρων υποθέσεων

 Τονίζοντας πως αυτές αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας.


Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, είναι σπουδαίο και για την Πολιτεία και για τους πολίτες να αισθανόμαστε ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά και προασπίζει την ασφάλεια και των πολιτών και της πατρίδας.

Γι’ αυτό τα καλά λόγια και τα συγχαρητήρια αξίζουν πραγματικά στην Ελληνική Αστυνομία, για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει σε συγκλονιστικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τη κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.

Από την εξιχνίαση της άδικης και τραγικής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις τελευταίες ημέρες και ώρες την εξιχνίαση μέσα σε 48 ώρες του αποτρόπαιου εγκλήματος της δολοφονίας 4 ατόμων στην Ανδραβίδα, την απελευθέρωση του απαχθέντος επιχειρηματία και την σύλληψη των δραστών μέσα σε 24 ώρες από την απελευθέρωσή του και την άμεση εξιχνίαση της πρόσφατης ληστείας που έγινε πριν ελάχιστες μέρες σε χρηματαποστολή στην Αθήνα.

Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο, με σκληρή δουλειά ενάντια σε κάθε απειλή που αφορά την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας μας.

 Κάνουμε πράξη το σύνθημα «Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού».


ΠΗΓΗ tomanifesto.gr