Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Δημάκης, καθώς δεν εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο το πρωί της Πέμπτης.

Ειδικότερα, εδώ και λίγη ώρα αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ ο φοιτητής Βασίλης Δημάκης, καθώς φέρεται να παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Ο Βασίλης Δημάκης φορούσε ηλεκτρονικό βραχιολάκι προκειμένου να λαμβάνει την εκπαιδευτική άδεια που δικαιούται και να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο.

Το βραχιολάκι σταμάτησε να λειτουργεί.

Ο Βασίλης Δημάκης έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας στο παρελθόν, σε μια προσπάθεια να πείσει τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αδειών να του επιτρέψουν να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΕΚΠΑ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Βασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία, ενώ πριν λίγες ημέρες, στις 13 Μαρτίου συγκεκριμένα, είχε ξεκινήσει απεργία πείνας για τρίτη μάλιστα φορά για λόγους τους οποίους ανέλυε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής:

Σήμερα, 17 Μαρτίου 2022, στις 12:17, 43χρονος ημεδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, παραβίασε και αφαίρεσε το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής άδειας που του είχε χορηγηθεί με την, από 15/03/2022, απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης. Η Γ.Γ.Α.Π. βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Πηγή lawandorder.gr