Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου, ως μια ένδειξη τιμής και σεβασμού των «Φυλάκων» στο πρόσωπο των αγωνιστών για την Ελευθερία της Ελλάδος κατά την διάρκεια της Οθωμανικής Κυριαρχίας, στις 24/03/22 και σήμερα 25/03/22, ο Αντιπρόεδρος κ. Ζαϊμάκης Εμμανουήλ και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Ρώτας κατέθεσαν στεφάνι τόσο στο Μνημείο των Αγωνιστών της Κω, όσο και στο Μνημείο των Αγωνιστών που βρίσκεται έξωθεν του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ασφενδίου Κω. Οι Συνοριοφύλακες, οι άγρυπνοι φρουροί του Αιγαίου μοχθούν καθημερινά για να διατηρούν τα σύνορα της πατρίδας μας ακμαία και ασφαλή!

Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε βάρβαρη εισβολή, η οποία αφαιρεί το δικαίωμα της Ελευθερίας του ανθρώπου και πόσο μάλλον στην ίδια την Χώρα του!

Οφείλουμε, λοιπόν, ως οι συνεχιστές των προγόνων μας να φανούμε αντάξιοι αυτών, τιμώντας τα ματωμένα χώματα της πατρίδας μας με τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά τα οποία διδαχθήκαμε υψώνοντας πάντοτε ψηλά την Ελληνική Σημαία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το παρών στην σημερινή παρέλαση στην περιοχή του Ασφενδίου έδωσαν, ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, ο Βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Παππάς, ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς και λοιποί Πολιτικοί, Υπηρεσιακοί & Θεσμικοί Φορείς του τόπου





Ιωάννης Ρώτας

Οργανωτικός Γραμματέας

Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου


bordernews.gr