Μήνυμα Παραδίδοντος Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, προς το προσωπικό του Σώματος


Σήμερα ολοκληρώνεται για εμένα μια πορεία 40 ετών στην Ελληνική Αστυνομία και ως παραδίδων Αρχηγός του Σώματος νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, τη γυναίκα και τον άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας, για την κοινή πορεία και συμπόρευσή μας, αλλά και για τον ζήλο και την υπευθυνότητα, που επιδεικνύετε διαρκώς για την εκπλήρωση της ύψιστης αποστολής του Σώματος, τη διαφύλαξη και την προστασία του αγαθού της ασφάλειας.

Στην πορεία αυτή πρώτιστη προτεραιότητά μας αποτέλεσε η υλοποίηση των τιθέμενων στρατηγικών και επιχειρησιακών στόχων, που συνάδουν και εκπορεύονται από τη θεμελιώδη αποστολή του Σώματος. Με αμείωτη ένταση υλοποιήθηκαν κομβικής σημασίας διαρθρωτικά έργα, επιχειρησιακά, οργανωτικά και διοικητικά, καθώς και πρωτοβουλίες διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, γεγονός που δημιουργεί συνθήκες επαγγελματισμού και επιφέρει ρηξικέλευθες ευκαιρίες για αποτελεσματικότερη προσφορά στον πολίτη και ικανοποίηση των αναγκών του, και κατ' επέκταση για την κατάκτηση της εμπιστοσύνης του προς το έργο μας.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση να δημιουργείτε και να προσφέρετε ανιδιοτελώς στο πλαίσιο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Είμαι βέβαιος ότι θα συνδράμετε το νέο Αρχηγό, και θα συνεχίσετε να θέτετε στέρεες βάσεις και ανοιχτούς ορίζοντες σε καινοτομίες και πρωτοτυπία, αντικατοπτρίζοντας σιγουριά και εμπιστοσύνη σε ασφαλείς πολίτες.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στο έργο σας, με υγεία προσωπική και οικογενειακή, και ευδοκίμηση του συνόλου των τεθέντων στόχων σας, πάντα έχοντας ως πρόταγμα τη φράση του Δημόκριτου «Τους πόνους διώκειν, αφ' ών τα μεγάλα και λαμπρά γίγνονται τοις ανθρώποις».

Να επιδιώκετε μεγάλα και λαμπρά υπηρεσιακά επιτεύγματα και κατακτήσεις μέσα από συστηματική προσπάθεια.

Να εργάζεστε άοκνα προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας.

Να γνωρίζετε ότι εσείς είστε ο θεμέλιος λίθος του Σώματος και η παραγωγική δύναμή του.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για την αγαστή και συνεχώς εποικοδομητική συνεργασία μας, αλλά και για τη διαρκή ποιοτική προσφορά σας, επιδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του Σώματος με υψηλό αίσθημα ευθύνης!


ΠΗΓΗ astynomia.gr