Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου συναντήθηκε από κοινού χθες 02/03 με την Αξιότιμη Βουλευτή της ΝΔ , κα. Μίκα Ιατρίδη, στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψής της στην Κω.


Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στο νησί της Κω, καθώς και προτάσεις βελτίωσης των συνθηκών εργασίας. Συγκεκριμένα, εκ μέρους της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου τονίστηκε η αναγκαιότητα διεξαγωγής νέας προκήρυξης για Συνοριακούς Φύλακες, λόγω και της επικείμενης έναρξης της καινούργιας Δομής στο νησί της Κω, καθώς και να διασαφηνιστεί πλέον η μονιμότητα των ήδη υπηρετούντων Συνοριακών Φυλάκων ανά την Ελληνική Επικράτεια.

H αξιότιμη κα. Βουλευτής, η οποία είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο, μάς διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει τις προτάσεις μας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, ώστε να επιληφθεί το αρμόδιο Υπουργείο των οποίων αναγκών υπάρχουν στο νησί της Κω και τών ευρύτερων ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.


bordernews.gr