Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων αναμενόταν να παρέμεναν οι 12 κρατούμενοι καθώς οι φυλακές Χανίων δεν δέχονται κρατούμενους την Καθαρά Δευτέρα


Ακυρώθηκε τελικά η προγραμματισμένη μεταγωγή των 12 κρατούμενων από τις φυλακές του Κορυδαλλού προς τις Φυλακές Χανίων στην Αγυιά, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr μετά από παρέμβαση του Προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νίκου Ξανθουδάκη στον Διοικητή των Μεταγωγών στην Αθήνα Ταξίαρχο Μιχαλόπουλο, η προγραμματισμένη μεταγωγή των 12 κρατουμένων τελικά ακυρώθηκε.

Όπως είχε ενημερώσει πρώτο το Flashnews.gr οι 12 κρατούμενοι θα ερχόντουσαν στα Χανιά με μεταγωγή ωστόσο δεν θα μεταφέρονταν απευθείας στις Φυλακές Χανίων στην Αγυιά αλλά θα παρέμεναν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων καθώς η γραμματεία των φυλακών παραμένει κλειστή... σε αργίες!

Υπενθυμίζεται, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr ότι ανάμεσα στους 12 κρατούμενους θα βρισκόταν και ο 34χρονος ισοβίτης που πριν λίγες μέρες είχε αποδράσει μαζί με άλλους 4 από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Οι πληροφορίες του Flashnews.gr το απόγευμα επιβεβαιώθηκαν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Σήμερα Κυριακή 06/03/2022, πρωινές ώρες, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων νομού Χανίων ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ Νικολάου στον Διοικητή της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αθηνών Ταξίαρχο κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΎΛΟ, η προγραμματισμένη μεταγωγή των 12 κρατουμένων για αύριο ΚΑΘΑΡΆ ΔΕΥΤΈΡΑ ημέρα επίσημης αργίας τελικά ΑΚΥΡΏΘΗΚΕ.

Οι 12 προαναφερόμενοι κρατούμενοι θα ερχόντουσαν στα Χανιά με μεταγωγή ωστόσο δεν θα μεταφέρονταν απευθείας στις Φυλακές Χανίων στην Αγια (ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 1) αλλά θα παρέμεναν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου, (με ότι αυτό συνεπάγεται) καθώς δεν θα γίνονταν η παραλαβή τους λόγω αργίας της ΚΑΘΑΡΆΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.

Να αναφερθεί επίσης ότι ανάμεσα στους 12 κρατούμενους θα βρισκόταν και ο 34 χρόνος πολύ ισοβίτης που πριν λίγες μέρες είχε αποδράσει μαζί με άλλους 4 συγκρατούμενους από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων."


ΠΗΓΗ flashnews.gr