«Κέφια» είχαν οι διαχειριστές του επίσημου λογαριασμού της Ελληνικής Αστυνομίας στο Instagram, οι οποίοι ζήτησαν από το κοινό να επιλέξει ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα περιπολικά.


Το πρώτο από τα δύο περιπολικά είναι υπαρκτό και πρόκειται για το Citroen Ami, το νέο γαλλικό ηλεκτρικό όχημα πόλης των 5.500 ευρώ, το οποίο όπως έχουμε γράψει -Διαβάστε εδώ- βρίσκεται στην υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στο «πράσινο» νησί της Χάλκης.

Με τις λιλιπούτειες διαστάσεις του, την ηλεκτροκίνηση και το «funky» design του, το Ami αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για τα νησιά της χώρας μας, εξ ου άλλωστε και έχει ενταχθεί στο στόχο των αρχών της Χάλκης (υπάρχει και ως όχημα του λιμενικού).

Από την άλλη πλευρά, το Chaos είναι το περίφημο υπέρ-αυτοκίνητο που ετοιμάζει η Panopoulos Automotive, που ακόμη πάντως δεν το έχουμε δει, αφού υπάρχει μόνο σε σκίτσα και φωτογραφίες, με το δημιουργό του να μας έχει δείξει και ένα πρωτότυπο -Δείτε εδώ περισσότερα

Στη φωτογραφία που χρησιμοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. το περιπολικό Chaos είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασμένης εικόνας και δεν έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Ποιο λοιπόν από τα δύο προτιμάτε ως περιπολικό; Το μίνι Ami ή το hypercar Chaos; 
Μπείτε στο λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας στο Instagram και ψηφίστε.



ΠΗΓΗ carandmotor.gr