Κατασχέθηκαν περισσότερα από (5) κιλά κάνναβης και περίπου (30) γραμμάρια κοκαΐνης, (945) ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Ο δράστης καταζητούνταν διεθνώς με Ερυθρά Αγγελία της Ιnterpol για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες, το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και αποθήκευση ναρκωτικών, καθώς παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων της Interpol και καταζητούνταν διεθνώς για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιολογώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον άνδρα στην Κάτω Αχαΐα, τον ακινητοποίησαν και σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν (15) ανισοβαρείς συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (11,3) γραμμαρίων και δυο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του διακινητή και σε δασώδη έκταση σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
  • (5.262) γραμμάρια κάνναβης, διαμοιρασμένα σε (10) συσκευασίες,
  • (17,6) γραμμάρια κοκαΐνης,
  • μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • (945) ευρώ.
Η μεγαλύτερη ποσότητα των ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα τα 5.262 γραμμάρια κάνναβης, ο δράστης τα είχε αποκρύψει και αποθηκεύσει σε δασική περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο δράστης από την διακίνηση των ναρκωτικών, ξεπερνά τις (45.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή astynomia.gr