Ούτε το πνεύμα των εορτών δεν κατάφερε να σταματήσει τα κακοποιά στοιχεία από την «ενεργό» τους δράση, αφού ο αριθμός κλοπών και ληστειών που σημειώθηκε στην Αττική ήταν μεγάλος.


Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ωστόσο, πολλές ήταν οι συλλήψεις που σημειώθηκαν τόσο ανήμερα της Αναστάσεως, όσο και του Άγιου Πάσχα με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε δράστες διαφόρων εθνικοτήτων
.

Γρήγορα τα αντανακλαστικά της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, σήμερα κατά τις μεσημεριανές ώρες, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, έλαβε σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δράσης να αναζητήσει έναν άνδρα με συγκεκριμένη περιγραφή.

Οι αστυνομικοί που ήδη περιπολούσαν την ευρύτερη περιοχή, ξεκίνησαν επισταμένες αναζητήσεις για έναν ψηλό άνδρα γύρω στα 30, με τζιν παντελόνι και γκρι μπλούζα, ο οποίος είχε θραύσει το τζάμι υπηρεσιακού οχήματος υπουργού.

Μέσα σε μόλις 7‘ οι έμπειροι μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν τον δράστη 900μ. μακριά από την οικεία του υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, όπου τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο σημείο που είχε γίνει το συμβάν.

Κατά τον σωματικό έλεγχο βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο μάρκα REDMI NOTE, για το οποίο δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή του, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως το είχε κλέψει από το αυτοκίνητο.


Εκεί αναγνωρίστηκε από τον σκοπό φύλαξης της οικείας του υπουργού, ο οποίος τον είχε δει να σπάει το υπηρεσιακό όχημα με ένα μεταλλικό θραύστη υαλοπίνακα.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο άνδρας, με αλγερινή καταγωγή συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως για τα περαιτέρω.

Πρόκειται για σεσημασμένο δράστη, γνώριμο των Αρχών για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων.


ΠΗΓΗ synenas.gr