Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Θεοδωρικάκος για υπόθεση της Πάτρας: Θα ελεγχθεί όποιος εμπλέκεται. Η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους

 

Στην υπόθεση του θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, υπογραμμίζοντας ότι οι αρχές θα την διαλευκάνουν μέχρι τέλους και θα ελεγχθούν όσοι πιθανόν εμπλέκονται.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως «πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. «Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα», τόνισε.

Προσέθεσε, επίσης, ότι «πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε ότι το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση», είπε.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι αναμένεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Παράλληλα, οι αρχές αναμένουν να γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας για να ελέγξουν το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε μαζί.


ΠΗΓΗ   thepresident.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου