Τα συγχαρητήρια του Παπαβασιλείου!

Ο πρόεδρος των συνοριακών φυλάκων Δωδεκανήσου και αθλητής του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος συνεχάρη τον Πανιώνιο Λέρου για την παρουσία του στο φάιναλ-φορ των εφήβων, καθώς επίσης τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και τους Κολοσσό και Ακαδημία Καλύμνου.

Αναλυτικά: ''Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τη διοίκηση, τον κόουτς κ. Καρατσώρη Δημήτριο ,το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του τμήματος εφήβων του Α.Ο.Κ Πανιώνιος Λέρου για την πρόκριση στο final 4 εφήβων και την κατάκτηση της 4 θέσης.
Οι αθλητές της Λέρου επέδειξαν στους αγώνες του Final 4 που διεξήχθη στη Ρόδο την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και το ήθος τους, στοιχεία τα οποία τους χαρακτήρισαν καθ’ όλη την αγωνιστική χρονιά. Η επιτυχημένη πορεία σας μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του συλλόγου, αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά, με εργατικότητα και με σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές (ένα τεράστιο μπράβο στον κόουτς της ομάδας κ. Καρατσώρη για την σκληρή δουλειά) μπορείτε να διεκδικήσετε κάθε στόχο, όσο δύσκολος κι αν είναι. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Γ.Α.Σ Ιάλυσος που κατέκτησε το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου αήττητος επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, όπως επίσης και την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου και την Ακαδημία Καλύμνου για την πολύ καλή πορεία τους κατακτώντας την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο final four''.


ΠΗΓΗ  12sports.gr