Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών – Ανήλικος ο ένας

Σε δύο συλλήψεις διακινητών μεταναστών προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη


Στο πλαίσιο περιπολιών στην Εγνατία Οδό και στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο ύψος των κόμβων Δερβενίου και Κερδυλλίων αντίστοιχα, εντόπισαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ισάριθμα επιβατικά αυτοκίνητα που μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, ο οδηγός του οχήματος, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως συνελήφθη λίγο αργότερα, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί, αλλοδαποί 16 και 24 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Μυγδονίας, αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι, ο πρώτος εξ’ αυτών στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια και συνελήφθησαν πέντε ακόμη άτομα, καθώς δεν διέθεταν τα απαιτούμενα, νομιμοποιητικά για την παραμονή τους στη χώρα, έγγραφα.

Οι έλεγχοι και οι περιπολίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον.


ΠΗΓΗ   thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου