Στους συναδέρφους στη Σάμο αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων


Το νησί της Σάμου επισκέφτηκε το τριήμερο από την Δευτέρα 28/03/2022 έως και την Τετάρτη 30/03/2022, αντιπροσωπεία της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ, αποτελούμενη από τον Οργανωτικό Γραμματέα Παπαχρήστου Χρήστο και τον Γραμματέα του Δ.Σ Κοτανιδη Κυριάκο, με σκοπό να διατηρήσει τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει δημιουργήσει με κάθε συνάδελφο, να ακούσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους και να συμβάλει μαζί με την τοπική Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου, στην επίλυσή ζητημάτων που έχουν ανακύψει.

Το τριήμερο αυτό η αντιπροσωπεία είχε συνεχής συναντήσεις με τους συναδέλφους στα σημεία εργασίας τους αλλά και επαφές με την φυσική ηγεσία του νησιού.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι η προσθήκη των νέων αυτών Συνοριακών Φυλάκων στο νησί της Σάμου, έχει εδραιώσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Σε δήλωσή τους αναφέρουν...

Συνάδελφοι

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους Συνοριακούς Φύλακες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και θα συνεχίσει να διεκδικεί και να σας ενημερώνει έγκυρα χωρίς υπαινιγμούς για το πώς διαχειρίζεται τα ζητήματα που μας αφορούν .







bordernews.gr