Κολωνός: Πακιστανοί απήγαγαν 17χρονη και την κρατούσαν αιχμάλωτη


Την καταγγελία 17χρονης για αρπαγή της στην περιοχή του Κολωνού, στο κέντρο της Αθήνας ερευνά η Αστυνομία.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία και ήδη έχει συλληφθεί ένα άτομο και έχει σχηματιστεί δικογραφία για άλλο ένα. Η κοπέλα κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι κρατούνταν με τη βία σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού από δύο άντρες, οι οποίοι την απήγαγαν στον δρόμο.

Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, την κράτησαν για τέσσερις ημέρες στο διαμέρισμα, όπου τη μετέφεραν μέχρι που απέδρασε κλοτσώντας τον έναν από τους δύο δράστες, καταφέρνοντας να βγει στο δρόμο και να διαφύγει τρέχοντας προς το αστυνομικό τμήμα.

Η Αστυνομία μετά την καταγγελία εντόπισε τους δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, σε δρόμο στον Κολωνό, συλλαμβάνοντας τον έναν, ενώ ο άλλος κατάφερε να ξεφύγει.

Ωστόσο ο αστυνομικός που πάλεψε μαζί του κατάφερε να του αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένα έγγραφα με τα στοιχεία ταυτότητάς του. Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. τον ταυτοποίησε και αναζητείται.

Ο πρώτος συλληφθείς αναγνωρίστηκε από την κοπέλα, η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ. Σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη εκτός από ψυχικά κακοποιήθηκε και σωματικά.



ΠΗΓΗ   atticaonline.gr