Αθήνα 18 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί συνάδελφοι ας αγκαλιάσουμε κι ας υποστηρίξουμε όλοι μαζί, τον καθημερινό αγώνα χιλιάδων γυναικών ή παιδιών που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία, να αποκτήσουν μια περούκα από φυσικά μαλλιά, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την αυτοπεποίθηση τους απέναντι σ’ αυτές τις ασθένειες.

Όλες οι Τοπικές μαζί σε συνεργασία με το Εθνικό Τμήμα ας κάνουμε μια γέφυρα αγάπης και αλληλεγγύης με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής», με τη συλλογή κοτσίδων στα πλαίσια του προγράμματος δωρεάς μαλλιών με τίτλο «Χάρισε Δύναμη» , που υλοποιεί φέτος το “Άλμα Ζωής” για 7η συνεχή χρονιά και στόχο έχει την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία.

Η συμβολή μας θα είναι πολύτιμη εάν προσπαθήσουμε πανελλαδικά να μεταδώσουμε αυτό το μήνυμα στα μέλη μας και στους πολίτες των περιοχών μας.

Επιδίωξη μας… να καταφέρουμε να συλλέξουμε έστω και μία κοτσίδα η κάθε Τοπική μέχρι το Πανελλήνιο Συνέδριο μας στο τέλος Μαΐου στην Καβάλα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα των γραφείων μας, στα κινητά με την Γ’ Αντιπρόεδρο την κ. Μακρυδάκη Ειρήνη, τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Ζαρχανή Γιώργο ή να ενημερωθείτε στο σύνδεσμο “Άλμα ζωής”

https://almazois.gr/harise-dynami/



SERVO PER AMIKECO

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΛΑΤΣΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ     ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


bordernews.gr