Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Επιχειρηματίας θύμα απάτης.. Του πήραν 27.000 ευρώ!

Μορφή πανδημίας έχουν πάρει οι ηλεκτρονικές απάτες. Θύμα μιας καλοστημένης κομπίνας έπεσε επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε τουριστική περιοχή της Θεσπρωτίας.

Ο επιχειρηματίες θέλησε να αντικαταστήσει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και απευθύνθηκε για παραγγελία σε ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού.

Μετά τις επικοινωνίες απέστειλε το ποσό των 17.000 ευρώ όμως οι μέρες περνούσαν και οι συσκευές που είχε παραγγείλει δεν έφταναν.

Μετά την πάροδο ενός περίπου μήνα, επικοινώνησε εκ νέου με το κατάστημα, όπου τον παρέπεμψαν στη μεταφορική εταιρεία, η οποία δήθεν είχε αναλάβει τη μεταφορά και την παράδοση των εμπορευμάτων…

Ερχόμενος σε επικοινωνία με τη μεταφορική του ζήτησαν και κατέβαλλε άλλες 10.000 ευρώ για τον εκτελωνισμό και τη μεταφορά των εμπορευμάτων!

Στη συνέχεια και αφού τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, τα εμπορεύματα ουδέποτε του παραδόθηκαν και το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον άφαντο, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία… με τις ελπίδες εντοπισμού των δραστών να είναι πλέον μηδαμινές!

Πηγή epiruspost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου