Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε το πρωί της Τρίτης ένας Λαρισαίος κάτοικος στην περιοχή του ΑΤΑ, εκφράζοντας την αγωνία του, αλλά και την αγανάκτησή του.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει πως το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του ΑΤΑ, κοντά στο τέρμα της οδού Αγιάς, ακούγονται διαρκώς ριπές πυροβολισμών από αυτόματο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ!

Η τελευταία φορά, εξηγεί στο onlarissa.gr, που η γειτονιά σηκώθηκε κυριολεκτικά στο πόδι από τους πυροβολισμούς, ήταν σήμερα, λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα!

«Δεν είναι μόνον η μουσική στη δια πασών, δεν είναι οι επικίνδυνοι ελιγμοί με τα αυτοκίνητα, μας ανησυχεί πάρα πολύ αυτό που συμβαίνει με τους πυροβολισμούς. Πότε ξημερώματα, πότε το βράδυ! Συμβαίνει διαρκώς, ρίχνουν εκατοντάδες σφαίρες που ξέρετε πως μπορούν να ταξιδέψουν αρκετά μακριά. Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο! Καλέσαμε την αστυνομία και μας είπε θα στείλει περιπολικό. Η κατάσταση όμως είναι εκτός ελέγχου…» τονίζει χαρακτηριστικά.


Προφανώς και η κατάσταση ξεφεύγει και πρέπει άμεσα αστυνομία και δήμος Λαρισαίων να λάβουν τα μέτρα που χρειάζεται για να προστατευθεί πρωτίστως η ανθρώπινη ζωή…

Πηγή onlarissa.gr