Νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια βρέθηκε ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο πρώην πολιτικός θρηνεί τον χαμό του 33χρονου γιου του, Βασιλείου-Σπυρίδωνα, ο οποίος βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας νεκρός, στον καναπέ του σαλονιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι συγγενείς του ανησύχησαν, γιατί από χθες το πρωί δεν απαντούσε στις κλήσεις και στις 15:30 ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία των Εξαρχείων, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του protothema.gr, το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο, ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Είχε διαβήτη τύπου Α και δίπλα του βρέθηκαν και τα χάπια του.

Ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και αύριο η κυρία Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομή και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Eπικίνδυνα sportς

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Παιδί χαμηλών τόνων, από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί. Από τα 14 του χρόνια, ξεκίνησε δειλά-δειλά, από παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών -ακόμα και στον δρόμο.

Ενα χόμπι που απευθύνεται σε τολμηρούς, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος, με τον νεαρό, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, να έχει τραυματιστεί αρκετές φορές. Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία, ενώ είχε ασχοληθεί και με το capoeira.

Πηγή thestival.gr