Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Αγία Παρασκευή: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων - Έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους

INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νέο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής


Νέο αιματηρό περιστατικό μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, με τον έναν από τους δύο ανήλικους να χρησιμοποιεί ένα ψαλίδι, για να τραυματίσει τον συνομήλικό του.

Οι περαστικοί από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, μόλις είδαν την συμπλοκή, ειδοποίησαν την άμεση δράση και όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν τους δύο ανήλικους, ενώ άρχισαν να ψάχνουν στους κοντινούς κάδους απορριμμάτων, καθώς ο ανήλικος δράστης τούς παραδέχτηκε, ότι προσπάθησε να εξαφανίσει το ψαλίδι, με το οποίο τραυμάτισε τον συνομήλικό του.

Λίγο αργότερα, όπως αποκάλυψαν στους αστυνομικούς δράστης και θύμα, είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους, που είχαν ξεκινήσει από το διαδίκτυο και τα social media, ενώ επισκέπτονταν και οι δύο μία πολύ δημοφιλή στους νέους διαδικτυακή πλατφόρμα.

Όταν συναντήθηκαν, αφού άρχισαν τους διαπληκτισμούς, ο ένας από τους δύο έβγαλε το αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, τον άλλον ανήλικο.

Ο 14χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Μίνα Καραμήτρου


ΠΗΓΗ cnn.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου