Σε μια ακόμη επιτυχημένη ανεύρεση αυτοκινήτου, το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή πριν λίγες ημέρες σε αστυνομική υπηρεσία της Αθήνας, προχώρησε η Ειδική Επιχειρησιακή Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Συγκεκριμένα, τα μέλη της Ομάδας βρήκαν το εν λόγω πολυτελές αυτοκίνητο σε έξι μέρες μετά την επίσημη αναζήτησή του και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη σε άψογη κατάσταση.

Σύμφωνα με έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατόπιν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω οδηγός – διακινητής προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα μετανάστες.

Όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου: «οι εποχές που βιώνουμε με την έξαρση του μεταναστευτικού φαινομένου οδηγούν παράλληλα στην έξαρση κλοπών από επιτήδειους που κερδοσκοπούν από τη μεταφορά των μεταναστών»

«Ευχαριστώ θερμά την Επιχειρησιακή Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας για την άμεση ανεύρεση του οχήματός μου και την εν γένει επαγγελματική συμπεριφορά τους», συμπληρώνει.

«Το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης στη Νέα Καρβάλη επιτελεί σπουδαίο έργο προς αυτή την κατεύθυνση δίνοντας καθημερινές μάχες με αυτοθυσία απέναντι στη λαθραία διακίνηση μεταναστών. Τους ευχαριστούμε», καταλήγει ο ιδιοκτήτης του οχήματος.


ΠΗΓΗ    kavalanews.gr