Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Χιλιάδες προσλήψεις σε Στρατό, Λιμενικό και Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία


Τρέχουν οι αιτήσεις για 2.500 προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις


Χιλιάδες θέσεις εργασίας «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στις Ένοπλες Δυνάμεις, που αφορούν την κάλυψη συνολικά 2.479 θέσεων εργασίας. Όπως αναλυτικά παρουσιάζει το Proson.gr, οι 2.479 θέσεις εργασίας αφορούν προσλήψεις στον Στρατό Ξηράς, στην Πολεμική Αεροπορία, στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Λιμενικό Σώμα, στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία καθώς και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά:


Χιλιάδες προσλήψεις ΕΠΟΠ

Οι 1.639 προσλήψεις κατανέμονται, μέσω τεσσάρων προκηρύξεων στον Στρατό Ξηράς, στην Πολεμική Αεροπορία, στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής :


1.030 θέσεις στον Στρατό Ξηράς

281 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία

308 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό

20 θέσεις στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων

Αιτήσεις έως την Παρασκευή, 24 Ιουνίου.


Μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες δύο νέες προκηρύξεις με τις οποίες καλούνται υποψήφιοι υγειονομικοί να υποβάλλουν αίτηση για να διοριστούν ως μόνιμοι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί, με απευθείας κατάταξη, στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, μέσω του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων. Η προκήρυξη αφορά 25 άτομα, σε κλάδους της Υγείας.

Οι αιτήσεις λήγουν την Παρασκευή, 10 Ιουνίου.

Θέσεις στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), συνολικά 565 ατόμων για την υλοποίηση συμβάσεων έργου.
Αιτήσεις έως τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022.


Προσλήψεις συνοριακών

Προκηρύχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ο διαγωνισμός για την πρόληψη 250 συνοριοφυλάκων ορισμένου χρόνου για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.


Αιτήσεις έως την Κυριακή, 29 Μαΐου 2022.


ΠΗΓΗ    proson.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου