Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Τον συνέλαβαν στο Δερβένι για μεταφορά παράνομων μεταναστών


 Στην αυτόφωρη σύλληψη 13 ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

• τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

• πέντε άτομα για περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα.
• τέσσερα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι:
– 59χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών, για κατοχή πλαστών νομισμάτων με σκοπό την κατοχή πλαστών νομισμάτων με σκοπό την κυκλοφορία τους σαν γνήσιων από κοινού.
– 36χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για ναρκωτικά.

• ένα άτομο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (03-05-2022) σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στην Εγνατία Οδό (ύψος Δερβενίου), συνέλαβαν τον 28χρονο Αφγανό οδηγό του οχήματος, καθώς μετέφερε με αυτό δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


ΠΗΓΗ   thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου